Привіт, друзі водії! Маю невелике запитання: як я можу дізнатися, до якого числа мені діє страховка на моє авто в Україні? Дуже важливо знати, коли потрібно продовжувати страховку, щоб бути захищеним на дорозі. Можливо, хтось поділиться корисними порадами? Дякую!
До якого числа страховка?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-10-19 22:49:34
Привіт, друзі водії! Маю невелике запитання: як я можу дізнатися, до якого числа мені діє страховка на моє авто в Україні? Дуже важливо знати, коли потрібно продовжувати страховку, щоб бути захищеним на дорозі. Можливо, хтось поділиться корисними порадами? Дякую!
Супер, що ти дбаєш про свою страховку, зараз відповідальних водіїв зовсім мало. Щоб дізнатися, до якого числа вона діє, це просто. По-перше, витягни свій поліс і подивися на дату закінчення. Це зазвичай там записано.
Але, якщо тобі зручніше зробити це онлайн, тут є стаття на infoCar.ua, де розповідається, як саме це зробити: https://news.infocar.ua/yak_diznatysya_ … 61202.html там є корисні поради та пояснення. Тож, перевір свій поліс та заглянь в цю статтю, і ти точно будеш в курсі. Безпеки на дорозі тобі, друже!
Отредактировано Серега Прокопенко (2023-10-19 22:50:10)