Всім привіт! У моєї кращої подруги скоро День народження, і я хочу разом з подарунком вручити їй букет з її улюблених піоновидних троянд. Порадьте мені хороший інтернет-магазин квітів у Львові, де можна купити такий букет.
Де купити букет з піоновидних троянд у Львові?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-10-08 00:05:39
Привіт! Моя дівчина також обожнює піоновидні троянди, і я дарую їх як на свята, так і без приводу, щоб вона раділа. Для цього в мене є інтернет-магазин, де дуже великий вибір квітів на різні смаки.
Поделиться32022-10-08 00:10:56
Привіт! Я переглянула не один магазин з квітами, але з піоновидними трояндами, так і не знайшла. Підкажи, будь ласка, в якому інтернет-магазині ти купуєш квіти, та чи є там доставка?
Поделиться42022-10-08 00:22:43
Я цей магазин знайшов випадково, а тепер більше в іншому не можу купувати квіти. Даним магазином являється Квітна https://kvitna.ua/collection/bouquets-of-peony-roses де біля 1000 готових букетів. Кожен з цих букетів являється дизайнерською роботою, тому такий же самий не знайдеш в інших квіткових магазинах. Я б тобі порадив звернути увагу на дуже красивий Букет Піоновидні троянди Juliet (Джульєтта), дані квіти мають ніжний персиковий колір, який дуже заспокоює. А аромат цих квітів просто не передати словами.
Також в даному магазині є така крута фішка, як Онлайн вітрина з відео до кожного букета, що дозволяє детально розглянути його з усіх сторін, і визначитись з вибором. Доставка працює як в день, так і вночі, доставляють квіти в усі куточки міста Львів. Букет доставляють в ідеальному стані, і він повністю відповідає зовні тому, як зображений на фото в магазині. Якщо не зможеш обрати серед готових букетів, можна замовити індивідуальний букет на свій смак. Без букета з цього магазину, точно не вийдеш.