Наш дом

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Наш дом » Тестовый форум » У кого є авто?


У кого є авто?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

У кого є авто? А які страховки ви купуєте?  Які обов'язкові страховки діють в Україні?

0

2

Odinochka написал(а):

У кого є авто? А які страховки ви купуєте?  Які обов'язкові страховки діють в Україні?

На питання Які обов'язкові страховки діють в Україні? можна відповісти так.
Насамперед, кожен водій згідно з законодавством повинен мати поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності, більш відомий як "автоцивілка". Ця страховка покриває збитки, завдані третім особам у разі дорожньо-транспортної пригоди з вашої вини. Її відсутність тягне за собою штрафні санкції.

Окрім автоцивілки, обов'язковим для виїзду на авто за кордон є страхове свідоцтво "Зелена карта", що дозволяє керувати транспортним засобом на території інших держав згідно з міжнародними угодами.

Іншим популярним видом страхування є КАСКО - комплексна програма захисту самого автомобіля від ризиків пошкодження, викрадення тощо. Це вже добровільний вид страхування, але вкрай рекомендований для дорогих нових авто.

Також деякі автовласники купують додатково страховку від нещасних випадків для водія та пасажирів або поліс АВТОАСИСТАНС, що забезпечує допомогу на дорозі у разі поломки авто.

Загалом, мінімально необхідними для українських водіїв є автоцивілка, а при виїзді за кордон - ще й Зелена карта. Решта страховок залежать від потреб і можливостей конкретного власника авто.

0


Вы здесь » Наш дом » Тестовый форум » У кого є авто?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz