Привіт, шукаю бюджетний, але надійний холодильник для своєї кухні. Може, хтось порадить якусь модель або магазин, де можна знайти хороші вигідні пропозиції? Дякую!
Бюджетний, але хороший холодильник
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-04-23 01:28:24
Я нещодавно купила холодильник Beko і дуже задоволений. Це надійний бренд, але ціни відносно доступні. Можеш звернутися до магазину Алло, там є великий вибір моделей за різними цінами.
Поделиться32024-04-23 01:35:12
Я нещодавно купила холодильник Beko і дуже задоволений. Це надійний бренд, але ціни відносно доступні. Можеш звернутися до магазину Алло, там є великий вибір моделей за різними цінами.
Дякую вам за рекомендацію! Я погляну в напрямку моделей від Beko. Але ще одне питання: наскільки важливо враховувати енергоефективність в холодильнику? Чи варто звертати на це увагу?
Поделиться42024-04-23 01:38:52
Так, енергоефективність - це важливий аспект, особливо якщо хочеш економити на рахунках за електроенергію. Більш енергоефективні моделі зазвичай трохи дорожчі, але з часом вони виходять дешевше завдяки зменшенню витрат на електроенергію. Перевіряйте рейтинг енергоефективності, він часто вказується в описі товару на сайті магазину. Алло, наприклад, зазвичай має досить широкий асортимент холодильників Beko https://allo.ua/ua/holodilniki/proizvoditel-beko/ з різними рівнями енергоефективності. Там часто є знижки та акції, може варто також подивитися там. Успіхів з вибором!